osteopatiaa koirille

KOIRAOSTEOPATIA

Eläimet hyötyvät osteopatiasta siinä missä ihmisetkin. Koiran kipu voi oireilla esimerkiksi ontumisena, mutta usein se ilmenee pienempinä muutoksina koiran käytöksessä. Tassujen nuoleminen, venyttelyn lisääntyminen tai vähentyminen ja muutokset koiran seisoma-asennossa tai liikkeissä voivat kertoa kivusta. Koira voi myös muuttua kärttyisäksi tai liikkua aiempaa hitaammin ja haluttomammin.

Osteopaattisen hoidon tarkoituksena on palauttaa koiran normaali liikkuvuus ja auttaa kehoa pääsemään tasapainotilaan. Hoito vähentää lihasjännityksiä ja parantaa nivelten liikkuvuutta. Verenkierto ja imunestekierto vilkastuvat ja autonominen hermosto rauhoittuu. Hoitomenetelmät ovat lempeitä ja koirat kokevat hoidon yleensä miellyttävänä – toki ensimmäisillä kerroilla uusi tilanne voi olla jännittävä.

Osteopatia sopii hyvin myös ennaltaehkäiseväksi hoitomuodoksi ja säännöllisestä tarkistuskäynnistä hyötyvät niin urheilu- kuin kotikoiratkin.

KOIRAOSTEOPATIAA ITÄ-HELSINGISSÄ

Otan vastaan koiria Koirakoulu Masseterin tiloissa, Roihupellossa.

Koirakoulu Masseter
Pulttitie 14
00880 Helsinki (sisäpiha).

65 €, saman perheen kaksi koiraa 120 € (sisältää alv. 24 %)
Käynnin kesto 45-55 minuuttia per koira.

Voit ostaa koiraosteopatiaan lahjakortin lahjakorttikaupasta.

osteopatiaa koiralle

NÄIN TUOT KOIRASI HOITOON

Koirakoulu sijaitsee sisäpihalla. Auton voit jättää Pulttitien varteen. Busseista numerot 550, 58, 58B, 79 ja 80 tulevat lähelle ja Siilitien metroasemalta on n. 10 minuutin kävelymatka.

Tuntien aikana kulku tapahtuu rapun kautta, ei koirakoulun pääovesta. Kun saavut paikalle koirasi kanssa, odottele sisäpihalla, että teidät tullaan hakemaan. Rapussa on lyhyet portaat. Hoitohuoneen ja koulutustilan välissä on kaksi ovea, mutta toki ääniä kuuluu jonkin verran puolin ja toisin. Jos koirasi reagoi voimakkaasti muiden koirien ääniin tai ei pysty kulkemaan rappusia, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, niin etsitään teille sellainen aika, ettei koirakoululla ole samaan aikaan muita.

Jos sinulla on eläinlääkärin lausuntoja liittyen koirasi vaivaan, kannattaa ne ottaa mukaan.

Katso tulo-ohjeet videolta.