Vastaanotto

Otan vastaan Paloheinässä sekä Roihupellossa. Ajat sijoittuvat pääsääntöisesti viikonloppuun, mutta aikoja on tarjolla jonkin verran myös arki-iltaisin.

Paloheinän vastaanotto sijaitsee osoitteessa Paloheinäntie 16, 00670 Helsinki. Hoitotilan pihassa on ilmaista parkkitilaa ja paikalle pääsee myös busseilla 67 ja 63.

Roihupellon vastaanotto sijaitsee Koirakoulu Masseterin tiloissa osoitteessa Pulttitie 14, 00880 Helsinki (sisäpiha). Auton voi jättää Pulttitien varteen. Busseista numerot 550, 58, 58B, 79 ja 80 tulevat lähelle, Siilitien metroasemalta on n. 10 minuutin kävelymatka.

Masseterin osalta kannattaa huomioida, että koulutustilassa saattaa olla samaan aikaan tunteja meneillään. Välissä on kaksi ovea, mutta jonkin verran toki kuuluu äänet puolin ja toisin. Kovin äänekkään tai häiriöherkän koiran kanssa saattaa Paloheinä siis olla parempi ratkaisu.

Hoito kestää n. 50 minuuttia ja hinta on 65 euroa/koira, saman perheen kaksi koiraa 120 euroa. Masseterin vanhat asiakkaat saavat käydä vuoden loppuun vanhalla hinnalla.

Molempien toimipisteiden ajanvarauksen löydät ajanvarauskalenterista.